top of page

TRAJECTEN VOOR ONDERNEMERS.

INSPIRATIETRAJECT.

Dag ondernemer! Ben jij klaar om jouw systemen en werkwijze af te stemmen op jouw flow?

In het inspiratietraject duiken we diep in jouw organisatie: o.a. jouw planning, e-mailomgang, financieel overzicht, takenlijst en algemeen administratiemanagement komen aan bod.

Minstens even uitgebreid bekijken we ook jouw persoonlijke mindset. Wat werkt er op dit moment wel voor jou en wat helemaal niet? En hoe kunnen we dat eenvoudiger maken op een duurzame manier die bij jou past? Je krijgt van mij uitgebreid advies én coaching, en daarna ga je zelf aan de slag!

Tarief: €450 (ex. BTW)

STRUCTUURTRAJECT.

Ben jij liever helemaal ontzorgd, of ben je klaar om heel snel alles op punt te zetten? Dan is het structuurtraject voor jou.

 

Jij krijgt alles uit het inspiratietraject plus ook nog eens de volledige uitwerking en implementatie. Ik ben namelijk voor één dag volledig ter beschikking voor de installatie en opzet van jouw systemen.

Tarief: €997 (ex. BTW)

Update: wegens zwangerschapsverlof neem ik pas opnieuw klanten aan vanaf ten vroegste oktober 2023.

WAT KLANTEN ZEGGEN.

Ik voelde me vaak overweldigd door allerhande praktische zaken in mijn eenmanszaak. Dankzij de samenwerking kreeg ik tips en tricks die heel toepasbaar zijn en die een snel en voelbaar resultaat geven.

Er was geen oordeel over mijn manier van werken, enkel het enthousiasme om iets op maat aan te bieden en dat waardeer ik ten zeerste. Fem is heel helder, empathisch, enthousiast en professioneel.

- Sandra Saelens, energetische begeleiding

Ik ben op 1 week tijd van +300 ongelezen e-mails naar 100 gegaan. Mijn nieuwe manier van mails behandelen is direct een grote meerwaarde: ik heb nu een vrijer gevoel én het gaat meer vooruit.

 

Door onze samenwerking merk ik dat er weer evolutie zit in mijn denken en doen. Ik vond jouw analyse heel goed en ben blij met het rapport dat ik op papier heb om opnieuw en opnieuw te kunnen inkijken.


- B.D.B., boekhouding

Het deed deugd om te vertrekken vanuit een bredere visie
- waarom ik doe wat ik doe en wat er voor mij belangrijk is om te verbeteren.

 

Fem is de perfecte combinatie van professioneel en warm. Ik kreeg gouden tips en ook mijn mindset is anders. Ik heb meer aandacht voor hoe ik de dingen beter kan inrichten om systemen voor mij te laten werken i.p.v. ik voor systemen.

 
- Elke Van den Ende, fotografie

Fem ziet snel waar de opportuniteiten tot verbetering zich bevinden: ik begon te vertellen en ze wist direct waar te beginnen en welke oplossingen zouden kunnen helpen. ​Haar oplossingen hebben voor mij al een groot verschil gemaakt. Ik word veel minder gestoord en kan rustig doorwerken met mijn patiënten!

 
- L.V., kinesitherapie

GRATIS KENNISMAKING.

Voor we aan de slag gaan, leer ik jou graag eerst kennen.

Wegens zwangerschapsverlof is het echter pas mogelijk om een nieuw kennismakingsgesprek in te plannen vanaf september 2023. Nieuwe trajecten starten ten vroegste vanaf oktober 2023.

Structuur brengen is meestal geen kwestie van de nieuwste technieken.
Het gaat volledig om jou: wat past er bij jou, wat werkt er het beste voor jou?
Ik zet je graag op weg - heel praktisch en toegepast.
Zodat je met vernieuwde energie aan de slag kan.

GRATIS DOWNLOAD.

Als ondernemer krijg jij ongetwijfeld te maken met de boekhouding. Wil jij meer structuur krijgen in het aanpakken van jouw boekhoudmoment? Ontvang dan meteen de gratis checklijst via het formulier hieronder.

bottom of page