Een top takenlijstsysteem functioneert als een tweede brein, zodat jouw werkelijke brein meer ruimte krijgt om te creëren.

Wil jij ook mentale rustSchrijf je dan hier in voor de reeks van vier gratis e-mails om jouw takenlijst naar een hoger niveau te tillen!

Het systeem helpt jou wanneer je

∴ komaf wilt maken met overweldiging of schuldgevoelens

∴ niet langer dingen over het hoofd wilt zien

∴ jouw brein wilt gebruiken waar het écht voor dient: inspiratie, creatie en nieuwe ideeën, niet om alles te proberen onthouden.

Planning.

Met een takenlijst en een topplanning in de hand, is er weinig dat jij niet aankan! Planning heeft vaak nogal een negatieve bijklank, dat het stijf of beperkend zou zijn. Niet zo in de Studio Structuurfilosofie. Bekijk snel de gratis video Learn To Plan voor meer info.

 

KWARTAALAFSLUITING.

Ben jij een ondernemer die lichtjes ongemakkelijk wordt wanneer het einde van het kwartaal nadert omdat het tijd is om "de boekhouding te doen"? Want hoe zat dat ook alweer in elkaar, wat moest jij allemaal doen, waar vind jij alles terug?

Een manier om dit héél wat gemakkelijker te maken voor jezelf, is via een checklijst. Zo zie jij nooit meer iets over het hoofd!

Ik maakte er een mail over, en stak er zelfs mijn uitgebreide eigen checklijst bij als voorbeeld.

GRATIS KENNISMAKING.

Jij wil waarschijnlijk graag meer over mij weten voor we samen in zee gaan. En ik vind het altijd leuk nieuwe mensen te leren kennen, dus ik zet met plezier mijn virtuele deur open. Plan nu een gratis videocall waarin we bekijken of ik de juiste match ben voor jou!

Structuur draait om zo veel meer dan efficiëntie of productiviteit. Lees op de blog alles over structuur in de brede zin van het woord: flow, aandachtsniveaus, omgaan met uitstelgedrag, het komt allemaal aan bod!